GRATIS ophaalmogelijkheid in de winkel

Stijlvolle looks t.e.m. maat 50

Stijlvolle looks voor stralende queens tot en met maat 50

Jouw shopping tas

Kroon illustratie

Woeps, je shopping tas is leeg queen!

Niet zeker waar te beginnen? Probeer deze collecties babe!

Happy shopping!

We hebben nood aan goeie lingerie, beauty begins underneath!

We hebben nood aan goeie lingerie, beauty begins underneath!

Eén van de vragen die ik het meest hoor van alle queens die langskomen in de winkel is “Wat moet ik hier nu onder dragen van lingerie?”. Heel begrijpelijk, want een zichtbare bh bij een open rug of een slip die zichtbaar is door je broek, dat willen we natuurlijk allemaal het liefst vermijden. Daarom riep ik de hulp in van een specialist: Ilse van Lingerie Ilse in Oostkamp. Ze is een absolute topper en staat in de regio bekend als een krak in haar vak. Benieuwd wat haar grootste geheimen en do’s en don’t zijn als het op lingerie aankomt?

Samen met Ilse zochten we al in een Instagram Live naar de oplossing voor een paar struggles die we als vrouw allemaal wel kennen. Een blouse van een dun stofje, waardoor de structuur van onze bh zichtbaar is. Een zomerse witte broek waar je onze slip kan doorzien. Een prachtig kleedje zonder bandjes of met een open rug, maar geen geschikte bh vinden die niet zichtbaar is én goed blijft zitten… We kunnen zo nog wel even doorgaan, de juiste lingerie vinden is soms een hele zoektocht.

Daarom bundelden Lingerie Ilse en Lireina hun krachten, met als resultaat een gids die jou helpt de geschikte lingerie te vinden voor onder je leukste outfits. Zo draag jij met veel zelfvertrouwen dat ene flinterdunne shirt of die licht doorzichtige broek.

We maakten samen een ultieme lingerie gids die jou helpt om steeds vol zelfvertrouwen de juiste lingerie te kiezen bij jouw kledingstuk. Download hier onze gratis lingeriegids, met daarbij nog een kleine verrassing voor jou! 

 

xoxo Lindsay

Lindsay

Hi queen! Ik ben Lindsay, founder en CEO van Lireina. Jouw guide to style en een pink vibes life. Daarom posten we geregeld heel wat leuks op ons Lireina blog. Tips, tricks, leuke events, styling issues en de laatste trends. Je vindt het ongetwijfeld hier. Have fun queen!

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een opmerking achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.