GRATIS ophaalmogelijkheid in de winkel

Stijlvolle looks t.e.m. maat 50

Stijlvolle looks voor stralende queens tot en met maat 50

Jouw shopping tas

Kroon illustratie

Woeps, je shopping tas is leeg queen!

Niet zeker waar te beginnen? Probeer deze collecties babe!

Happy shopping!

De fashion trends voor het najaar van 2022

De fashion trends voor het najaar van 2022 - Lireina

De hittegolven liggen achter ons, hello herfst 🍂! Tijd om knus samen te zitten, kaarsjes aan te steken en vooral even te kijken wat het nieuwe modeseizoen brengt.

Spontaan begin ik mee te neuriën met K3 op de tonen van ‘Alle kleuren van de regenboog’. 🌈  Yesss… je kunt er niet om heen. Dit najaar mag het poppen. Kleur is key in jouw outfit. Kleuren waar jij gewoon helemaal blij van wordt. De herfst heeft meer kleuren dan ooit en dit is hoe jij helemaal klaar bent om te shinen:

  • Je jas of mantel 🧥is een eyecatcher. Het is het eerste wat mensen zien als ze jou over straat zien lopen en die jas mag opvallen. Kies voor een kleur en make it pop. Je jas mag ook steeds oversize zijn, of het nu een puffercoat, mantel of korte jas is.
  • Maatpakken 👔 zijn dé trend en die blijft ook nog even. Niet enkel deze winter maar ook volgend zomerseizoen blijven ze in ons modebeeld. Opnieuw: kies voor een poppy kleur. De kleur van het moment is fel groen waarbij je helemaal in de kijker loopt. Een tikkeltje gedurfd misschien maar absoluut fancy en chic.
  • Combineer kleuren. Laat je groene maatpak knallen met fuchsia of violet bv. Combineer de leukste knalkleuren met elkaar. Je creëert instant pit in je look.
  • Less is more is even verleden tijd: of het nu veren, doorschijnende stoffen, pluimen, franjes, leer of lak zijn: opvallende stoffen worden in elke collectie naar voor gebracht.
  • We waren misschien nog wat te jong maar we gaan terug naar de sixties. Ik was zelf nog niet geboren ;-). Knalroze panty’s zijn een dingetje. Al is dat voor mij zelfs een brug te ver 😜
  • Met stip op jouw shopping lijst: ribfluweel! Zowel in broeken als pakken steel jij de show. Deze ontdekten jullie allemaal al uitgebreid in de winkel. Een mooi aanbod ribfluweel of 'paene'zoals we zeggen, zit jullie als gegoten!
  • Laat matchen met je make-up want ook daar mag je voor de knallende fuchsia lipgloss gaan of de kobaltblauwe eyeliner.

 

Trends komen en gaan maar het allerbelangrijkste blijft dat je je goed voelt in je kledij. Zo straal jij helemaal. Het is niet omdat het ‘in de mode’ is dat je alles zomaar hoeft te volgen. You do you hunny!

Stay tuned voor meer fashion news on the blog.

xoxo Lindsay

xoxo Lindsay

Lindsay

Hi queen! Ik ben Lindsay, founder en CEO van Lireina. Jouw guide to style en een pink vibes life. Daarom posten we geregeld heel wat leuks op ons Lireina blog. Tips, tricks, leuke events, styling issues en de laatste trends. Je vindt het ongetwijfeld hier. Have fun queen!

Vorig artikel
Volgend artikel

1 opmerk

  • Femke

    Leuke bloemist, happy sunday xoxo

Laat een opmerking achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.