Over Lireina

Hi girls en fellow queens!

Ik ben Lindsay, de vrouw met een plan.

Welkom op de Lireina website, ik ben superblij dat je die alvast gevonden hebt. Had je me begin 2020 verteld dat ik midden in de pandemie iets ging oprichten, dan was ik waarschijnlijk de eerste geweest om te zeggen dat dat een zot idee is.

Naarmate 2020 vorderde merkte ik dat mijn hoofd niet stil stond en overliep van ideeën. Ik sliep aanvankelijk zeer goed in het begin van de coronacrisis - al zullen de spierontspanners voor een geblokkeerde nek daar we voor iets tussen hebben gezeten 😂  - maar gaandeweg voelde ik toch dat er iets groeide wat het proberen waard was.

De net iets minder rustige nachten en de tijd om na te denken, deden me beseffen dat ik echt iets voor mezelf wilde doen. Iets waar ik me helemaal in kan uitleven en mezelf kan zijn. Thank you corona! ♥️ 😜

Naast mijn absolute passie voor reizen, hou ik van fotografie. Ik ben graag bij mensen en je mag me zeker een 'babbelette' noemen. Ik hou er ook van elke dag een outfit te hebben die bij mijn gemoed past. Dat geeft me altijd een goed gevoel. Combineer dat even allemaal samen en ik kwam uit bij mijn shop met kledij voor trendy lady's die ik bovendien nog eens zelf kan fotograferen.  Kortom, niets dan positiviteit!  I love it!

Wat wil je verder nog weten? Ik ben nogal verslingerd aan Netflix, ben altijd te vinden voor een avondje uit, geniet van ons gezin en mijn 2 sloebers Stan en Louise. They are the world to me. 🌍 🤩 

Lireina startte in november 2020 als een online verhaal maar kende sinds 6 februari 2021 een vervolg met de fysieke winkel, want ik hou van persoonlijk contact.  Dus ook al leren we elkaar nu misschien eerst online kennen, er komt zeker een tijd dat we elkaar in het echt ontmoeten in mijn fysieke winkel.

Ik kijk er nu al enorm naar uit jou hier te ontvangen.

Ondertussen kun je Lireina ook volgen op zowel onze Facebook als Instagram pagina waar je leuke weetjes, giveaways en ander leuks terug vindt.

♥ Veel nieuwe artikelen met de regelmaat van de klok

♥ Betaalbaar & kwalitatief 

♥ Gratis verzending vanaf €75

♥ Snelle levering (kan ook opgehaald worden)

 

Ik hoop je hier gauw terug te zien!

xoxo 

Lindsay