GRATIS ophaalmogelijkheid in de winkel

Stijlvolle looks t.e.m. maat 50

Stijlvolle looks voor stralende queens tot en met maat 50

Jouw shopping tas

Kroon illustratie

Woeps, je shopping tas is leeg queen!

Niet zeker waar te beginnen? Probeer deze collecties babe!

Happy shopping!

Kwalitatieve, hippe en betaalbare mode voor echte vrouwen

Het is echt ons missie om vrouwen te doen stralen. Niet iedereen is gezegend met het perfecte lichaam, als dat überhaupt al bestaat. Maar elke vrouw kan zich kleden naar haar figuur en zo op-en-top shinen, zich een echte queen voelen.

Tot en met maat 50 sticker

Hi girls en fellow queens!

Welkom op de Lireina website, ik ben superblij dat je hier bent!

Lireina winkel interieur
Lindsay in haar kleding winkel

Onze missie:

Good vibes illustratie

Voel je als een Queen in alles wat je doet

Work it girl illustratie

Inclusieve maten & hippe betaalbare kleding

Self love club illustratie

Elke vrouw kan zich kleden naar haar figuur

Illustratie liefdesbrieven

Advies met eerlijkheid altijd bereikbaar

xoxoxo

Lireina - the story

Lindsay & model

Het begon met jou

Every story has a beginning, ook het verhaal van Lireina. En dit verhaal gaat over jou, queen. Lees het, put er inspiratie uit en onthou dat alles mogelijk is.

Dat corona geen kattenpis was, hoef ik je vast niet te vertellen. En toch heeft het mij – en jou misschien ook – dichter bij mijn dromen gebracht. De lockdown maakte een einde aan mijn 20 jaar lange carrière in de reissector. Een job die ik met hart en ziel deed, maar die toch veel van me vroeg, besefte ik later.

Na eindeloze dagen thuiszitten en enkele kuiswoede aanvallen later, trokken mijn man Frederic, onze twee kinderen en ik naar Corsica. Was het de prachtige omgeving? Een zonnesteek? Of de heerlijke wijnen die naar mijn hoofd stegen? In elk geval werd daar het zaadje voor Lireina geplant. Ik besefte dat ik meer uit het leven wilde halen. Ik wilde niet terug naar de ratrace waarin ik pre-covid zat. Ik wilde andere vrouwen doen stralen met prachtige kleding waarin ze eindelijk zichzelf konden zijn.

Thuis kreeg de missie van Lireina meer vorm: de kleding moest betaalbaar zijn voor elke vrouw, want we verdienen het allemaal om er dag in dag uit tezien als een echte queen! Met een klein hartje lanceerde ik de webshop op 7 november 2020. Lireina zag het levenslicht! Het ergste wat er kon gebeuren? Dat ik veel kleren over had. En eigenlijk heeft een vrouw nooit genoeg kleren, toch?

Lindsay in de Lireina winkel

Zo gezegd, zo gedaan

De eerste Lireina-collectie ging als zoete broodjes over de digitale toonbank. Bij elke queen die een bestelling afrekende, liep mijn hart over van vreugde als dat van een klein kind dat net een reuzegrote snoepzak kreeg. Ik ging er helemaal voor: leverde tasjes aan huis, organiseerde een drive-in op de oprit en laat ons zeggen dat B-post een dikke cent aan mij heeft verdiend!  

Ook toen de fysieke winkels op 1 december weer opengingen, bleef Lireina – tegen mijn verwachtingen in – een succes. Die blije vrouwen maakten mij dolgelukkig en deden het vuur in me branden om een fysieke winkel te openen in mijn hometown Zedelgem: een warme plek, een happy place waar iedere vrouw, ongeacht haar vormen, rolletjes, leeftijd of afkomst weer vol vertrouwen in de spiegel durft te kijken en ziet hoe krachtig en prachtig ze is.

Zo gezegd, zo gedaan: op 6 februari 2021 zwaaide ik de deuren van de Lireina-boetiek open en mocht ik al die fenomenale vrouwen zoals jij voor de allereerste keer met open armen ontvangen. 

Mijn vorige locatie barstte uit haar voegen waardoor het echt wel nodig was om uit te wijken naar een groter pand. Ik wil dat vrouwen zich goed voelen in hun vel en dat kan nog meer in de Berkenhagestraat nummer 3. De winkel is veel ruimer, ik kan een grotere collectie tonen én er is een supergezellige koffiecorner waar de queens gezellig kunnen bijpraten. Of hun man kunnen achterlaten ;-). 

Lindsay, queen of queens

De vrouw met een missie

Er zijn veel winkels, maar ik wilde niet zomaar een winkel zijn. Ik wil dat mijn klanten, mijn queens zoals ik ze zelf noem, er zich thuis voelen en zelfs blijven plakken. Ik raak ook nooit weg bij mijn beste vriendinnen en dat gevoel is er ook in mijn winkel.

Het is echt mijn missie om vrouwen te doen stralen. Niet iedereen is gezegend met het perfecte lichaam, als dat überhaupt al bestaat. Maar elke vrouw kan zich kleden naar haar figuur en zo op-en-top shinen, zich een echte queen voelen. Ik geniet daar zelf ontzettend van als ik iemand uit het pashokje zie stappen, vol zelfvertrouwen, met de juiste outfit aan. 

Tot op vandaag maakt mijn hart een sprongetje van dankbaarheid als een queen uit een van de uithoeken van Vlaanderen afzakt naar het verre Zedelgem om zich in de watten te laten leggen. Die positiviteit, die levendigheid, die kracht, dat zelfvertrouwen en dat plezier… dát is waar Lireina voor staat.

xoxo Lindsay

De Queens of Lireina

Queen

Lindsay

Founder en CEO

Queen

Aziza

stijlconsulente

Queen

Aniana

stijlconsulente

Queen

Wendy

stijlconsulente

Lindsay met haar queen shopping tas

Lireina zoekt winkelmedewerk(st)er voor de store in Sint-Idesbald en Zedelgem.

Shine. Sparkle. Smile.

Met een grote dosis positieve vibes brengt onze unieke damesboetiek betaalbare trendy looks. Prioriteit voor ons is om onze klanten te doen stralen en met een gelukkig gevoel te zien vertrekken. Deze happy place is een plaats waar je graag vertoeft tussen de leuke accessoires, stijlvolle outfits en uitgebreide schoenencollectie.

Bij Lireina geloven we sterk in de combinatie van een persoonlijke shop beleving in de boetiek én in een sterk online verhaal. En jij kunt verder helpen schrijven aan onze snel groeiende winkels.

Wat je nog niet wist over Lindsay...

Logo Lireina

Gezien in:

Focus WTV logo
KW Thuis in West-Vlaanderen logo
Zedelgem gemeente logo
Lireina youtube channel spelen op een iPad

hart je van Lireina TV?

  • Laatste collectie in de echte
  • Behind the scene (bloopers inbegrepen!)
  • en nog veel meer...

Ben jij benieuwd naar wat ik deze maand weer allemaal uitgespookt heb? Neem dan zeker een kijkje op ons YouTube kanaal waar je de aflevering bekijkt.

De wereld van Lirena

Het Lifestyle Festival is er terug op 21 maart 2024 - Lireina

Het Lifestyle Festival is er terug op 21 maart 2024

YES - WE DID IT AGAIN!🚀 Op DONDERDAG 21 MAART 2024 gaat de derde editie van het LIFESTYLE FESTIVAL door in Jonkhove - Aartrijksestraat 9, 8211 Aartrijke .

Lees meer
Onze tweede store opende de deuren. - Lireina

Onze tweede store opende de deuren.

Allright! Het is gebeurd: onze tweede winkel opende onlangs de deuren. Niet alleen kun je terecht in onze winkel in hartje Zedelgem maar nu ook in het centrum...

Lees meer
Editie 3 van Lireina Magazine - Lireina

Editie 3 van Lireina Magazine

Dit jaar plaatsen we Céline in de spotlight, die al 3 jaar onvermoeibaar haar optiek- en juwelenzaak Eye-C runt in hartje Zedelgem. En wat een plezier was het om mer...

Lees meer