GRATIS ophaalmogelijkheid in de winkel

Stijlvolle looks t.e.m. maat 50

Stijlvolle looks voor stralende queens tot en met maat 50

Jouw shopping tas

Kroon illustratie

Woeps, je shopping tas is leeg queen!

Niet zeker waar te beginnen? Probeer deze collecties babe!

Happy shopping!

Bij Lireina betaal je online in een 100% veilige omgeving.

Alle door jouw verstrekte gevoelige betaalinformatie wordt verzonden via SSL technologie (Secure Socket Layer) technologie. Dit versleutelt jouw informatie voordat ze naar ons verzonden worden om de informatie te beschermen tegen ongeoorloofd gebruik.

De veiligheid van onze klanten is onze belangrijkste prioriteit. Daarom gebeurt jouw betaling steeds via een beveiligde verbinding (https). Alle kredietkaarten en debetkaarthouders worden onderworpen aan een validatie en autorisatie om misbruik te voorkomen.

Je betaalt geen extra fee om te betalen met jouw debet – en kredietkaarten.

Wat moet je doen als je tijdens het betalen problemen ondervindt?
Afhankelijk van de internetverbinding en de browser, kan er occasioneel een probleem optreden tijdens het plaatsen van jouw bestelling. Ook hier hoef jij jouw geen zorgen te maken. Als wij geen betaling ontvangen gaat jouw bestelling niet door en krijg je ook geen bevestiging. Je kunt het dan uiteraard opnieuw proberen.

Mocht je problemen blijven ondervinden, neem dan contact op met jouw bank voor verdere hulp en informatie. Betalingsproblemen zijn meestal te wijten aan technische kaartproblemen of het overschrijden van een limiet per dag.

Biedt dit geen oplossing? Neem dan contact met ons op en we vinden samen een passende oplossing.