GRATIS ophaalmogelijkheid in de winkel

Stijlvolle looks t.e.m. maat 50

Stijlvolle looks voor stralende queens tot en met maat 50

Jouw shopping tas

Kroon illustratie

Woeps, je shopping tas is leeg queen!

Niet zeker waar te beginnen? Probeer deze collecties babe!

Happy shopping!

Onze tweede store opende de deuren.

Onze tweede store opende de deuren. - Lireina

Allright! Het is gebeurd: onze tweede winkel opende onlangs de deuren.

Niet alleen kun je terecht in onze winkel in hartje Zedelgem maar nu ook in het centrum van Sint-Idesbald (deelgemeente van Koksijde) shop jij jouw favoriete look.

Maanden hebben we gewerkt om van onze tweede store aan zee een pareltje te maken en daar ben ik eigenlijk wel heel trots op. Ik kon een traantje wegpinken toen alles klaar was en ik naar de etalage keek. Als ik zelf binnen kom, dan voel ik het ook echt. Het is er... de Lireina sfeer. En dat maakt mij heel gelukkig. Ik hoop natuurlijk dat jij helemaal hetzelfde voelt.

Ons openingsweekend hebben we achter de rug en wat was het fijn te zien dat zoveel mensen van uit elke uithoek van België even langs kwam.  Het was een beetje zotjes toch wel. Ook de late night met Justine De Jonckheere was een schot in de roos. Wij genoten met volle teugen en hopen dat ook jij genoot van een heerlijk uitstapje aan zee.

In beide winkels bieden we trouwens gelijkaardige collecties aan die grotendeels overlappen. Je hoeft je dus helemaal geen zorgen te maken: er is altijd een leuke look voor jou in onze winkels. Mocht er iets niet beschikbaar zijn aan zee of in Zedelgem, dan kunnen we dit gemakkelijk voor jou tussen de beide winkels versturen.

En ik wil natuurlijk ook heel graag wat beelden met jou delen. Klaar voor een paar sfeerbeelden van onze nieuwste store aan de Henri Christiaenlaan 20 in Sint-Idesbald?

Ik hoop alvast dat je zelf binnenkort even onze nieuwste store komt ontdekken. 

 

xoxo Lindsay

Lindsay

Hi queen! Ik ben Lindsay, founder en CEO van Lireina. Jouw guide to style en een pink vibes life. Daarom posten we geregeld heel wat leuks op ons Lireina blog. Tips, tricks, leuke events, styling issues en de laatste trends. Je vindt het ongetwijfeld hier. Have fun queen!

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een opmerking achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.