GRATIS ophaalmogelijkheid in de winkel

Stijlvolle looks t.e.m. maat 50

Stijlvolle looks voor stralende queens tot en met maat 50

Jouw shopping tas

Kroon illustratie

Woeps, je shopping tas is leeg queen!

Niet zeker waar te beginnen? Probeer deze collecties babe!

Happy shopping!

Editie 3 van Lireina Magazine

Editie 3 van Lireina Magazine - Lireina

Dit jaar plaatsen we Céline in de spotlight, die al 3 jaar onvermoeibaar haar optiek- en juwelenzaak Eye-C runt in hartje Zedelgem. En wat een plezier was het om mer Céline aan dit magazine te werken. Ik zeg het je: deze queen weet van aanpakken en is een absolute business bestie voor mij geworden.

Ons magazine is het levende bewijs dat het ook anders kan. Krachtige vrouwen uit de streek die de handen in elkaar slaan om samen te groeien en te leren van elkaar. Zonder jaloezie en met de intentie elkaar écht te helpen. #loveit

En nu, neem er een thee of wijntje – we don't judge :) – bij en nestel je op je favoriete plekje. Ons Lireina Magazine is er om jou te laten glimlachen, je te inspireren en je kennis te laten maken met deze topmadammen die hun zaak elke dag runnen vol passie.

Sit back, relax & enjoy queen!

xoxo Lindsay

Lindsay

Hi queen! Ik ben Lindsay, founder en CEO van Lireina. Jouw guide to style en een pink vibes life. Daarom posten we geregeld heel wat leuks op ons Lireina blog. Tips, tricks, leuke events, styling issues en de laatste trends. Je vindt het ongetwijfeld hier. Have fun queen!

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een opmerking achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.