GRATIS ophaalmogelijkheid in de winkel

Stijlvolle looks t.e.m. maat 50

Stijlvolle looks voor stralende queens tot en met maat 50

Jouw shopping tas

Kroon illustratie

Woeps, je shopping tas is leeg queen!

Niet zeker waar te beginnen? Probeer deze collecties babe!

Happy shopping!

Het Lifestyle Festival is er terug op 21 maart 2024

Het Lifestyle Festival is er terug op 21 maart 2024

YES - WE DID IT AGAIN!🚀 

Op DONDERDAG 21 MAART 2024 gaat de derde editie van het LIFESTYLE FESTIVAL door in Jonkhove - Aartrijksestraat 9, 8211 Aartrijke .

We verzamelden heel wat toffe onderneemsters om ons heen die jou met plezier verwachten en verwennen op het Lifestyle Festival.🤩 De leukste standjes (reizen, beauty, geschenken, juwelen, make-up, gezond en fitter leven, ...) om toffe madammen en superleuke items te ontdekken.

Heb jij zin in een avond met vriendinnen?🤗

Wil je verwend worden met hapjes en drankjes?🥂Ontdek de foodtrucks van Bie Us, Amore Pizza en Slagerij Taveirne Devriendt. Proef de welkomstcocktail van Leolou Bar en geniet van de desserts van Bakkerij Vlamynck (Knokke) en het Bakpaleis. Ja hoor... dat zit in jouw ticket inbegrepen. 

Je ogen uitkijken tijdens de modeshows?👀  Shinen in bling bling? Genieten van make-up tutorials, de laatste fashiontrends ontdekken en zoveel meer?

Check dan snel even jouw agenda. Het LIFESTYLE FESTIVAL gaat door op de eerste lentedag op DONDERDAG 21 MAART 2024 vanaf 19u.

En juist... we hebben nog een verrassing voor jou in petto ook, er komt een special guest en onze lippen zijn helemaal verzegeld tot de lichten uitgaan op 21 maart 2024! Maar pinky promise, je zal het zalig vinden. Erna is er nog een after party voor wie graag nog even blijft plakken.

Jouw ticket voor het festival kost €35  (en geloof ons... het is zeker 75€ waard) deze kan je online bestellen via de webshop van Lireina vanaf woensdag 21 februari om 20u en ophalen in de winkel van Lireina. 🛍️ Berkenhagestraat 3 - Zedelgem. Je krijgt een bericht van ons als jouw ticket klaar ligt. Dit is ten vroegste vanaf vrijdag 23 februari 2024.

Wij kijken er alvast naar uit! Hopelijk jullie ook?

Tot snel!👋🏼 

Xoxo Lindsay 

xoxo Lindsay

Lindsay

Hi queen! Ik ben Lindsay, founder en CEO van Lireina. Jouw guide to style en een pink vibes life. Daarom posten we geregeld heel wat leuks op ons Lireina blog. Tips, tricks, leuke events, styling issues en de laatste trends. Je vindt het ongetwijfeld hier. Have fun queen!

Vorig artikel

Laat een opmerking achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.