GRATIS ophaalmogelijkheid in de winkel

Stijlvolle looks t.e.m. maat 50

Stijlvolle looks voor stralende queens tot en met maat 50

Jouw shopping tas

Kroon illustratie

Woeps, je shopping tas is leeg queen!

Niet zeker waar te beginnen? Probeer deze collecties babe!

Happy shopping!

Save the dates

Save the dates - Lireina

Spannende tijden bij Lireina!

As we speak zijn we volop in de weer met het klaarstomen van de nieuwe winkel in Sint-Idesbald. En ik beloof je, ook hier doen we ons uiterste best er een pareltje van te maken. Ik ben er nu al ongelooflijk trots op. De werken zitten helemaal op schema en ik heb zoveel zin in dit nieuwe avontuur aan zee.

En omdat jij hebt bent hebben we een mini sneak peek voor jou! #nogeenbeetjewerkvoordeboeg.

Ook de 2 queens die jou helpen shinen aan zee zijn zich al volop aan het inwerken zodat de Lireina vibe compleet is!

Dit jaar hebben we niet 1 maar 2 winkels klaar te stomen voor zoveel nieuwe collecties… dus neem jouw agenda er even bij al dit leuks wil jij niet missen.

Save the date! 

2-3-4 FEBRUARI

We vieren samen 3 jaar Lireina. Er zal in de winkel in Zedelgem heel wat leuks te beleven vallen. Mijn team en ik hebben voor jou een superfijn weekend uitgewerkt en nodigen een extra gaste uit voor jouw styling op vrijdagavond tussen 18 en 21u. Wie dat is houden we nog even geheim, maar ze is helemaal top!

9-10-11 FEBRUARI

The grand opening! Als ik dit aan het neerpennen ben dan krijg ik eigenlijk wel een beetje de kriebels want hoe spannend kan het worden? Ik hoop van harte dat niet alleen queens van de zee afzakken naar Sint-Idesbald, maar dat ook mijn Zedelgemse queens even komen piepen naar onze nieuwe store.

Ook hier leggen we onze queens heel graag in de watten en zullen we zorgen dat je naast je leuke outfit met nog heel wat leuks naar huis gaat. 

We houden je nog even in spanning wat er allemaal te gebeuren staat, maar pinky promise, you’ll love it!

 

Tot dan queen! 

xoxo Lindsay

Lindsay

Hi queen! Ik ben Lindsay, founder en CEO van Lireina. Jouw guide to style en een pink vibes life. Daarom posten we geregeld heel wat leuks op ons Lireina blog. Tips, tricks, leuke events, styling issues en de laatste trends. Je vindt het ongetwijfeld hier. Have fun queen!

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een opmerking achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.